Algemeen

Medewerkers en cliënten laten hun hart spreken tijdens Week van Zorg en Welzijn


De Week van Zorg en Welzijn, die plaatsvindt van 12 tot en met 17 maart 2018, zal bij Koraal regio Noord- en Midden-Limburg in het teken staan van hun kanjers: medewerkers en cliënten laten tijdens deze week hun hart spreken! Ze vertellen graag meer over de mooie en moeilijke momenten in de zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Dick de Koning, directeur Koraal regio Noord- en Midden-Limburg: “De jaarlijkse Week van Zorg en Welzijn is een mooie gelegenheid om onze deuren open te stellen en geïnteresseerden een kijkje in de zorg te geven. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema ‘Kanjers van Koraal laten hun hart spreken’! Koraal is trots op al haar medewerkers en cliënten. Deze kanjers laten hun graag hun hart spreken en vertellen tijdens deze week over de mooie en moeilijke momenten in de zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.
Dick vervolgt: “Binnen de zorg is een toenemende vraag naar personeel. Ook wij zijn voor onze locaties op zoek naar nieuwe collega’s: schoolverlaters, maar zeker ook zij-instromers, herintreders en andere belangstellenden. Met name voor deze (mogelijk) toekomstige collega’s is de Week van Zorg en Welzijn een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met onze organisatie én te ervaren wat het werken in de zorg inhoudt. We hebben een uitgebreid en gevarieerd programma op maandag, woensdag en vrijdag in deze week, waaronder Koraal Kanjers Live met diverse gasten en optredens. Je kunt deelnemen aan onze interactieve PowerExperience en er is voldoende gelegenheid om in gesprek te gaan met onze medewerkers en cliënten. Zodat je precies die vragen kunt stellen die voor jou van belang zijn.”
Wil je deelnemen aan ons programma tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2018? Kijk dan op de website stanna.nl voor meer informatie en meld je aan! Aanmelden is mogelijk tot 9 maart 2018. Laat ook jouw hart spreken! 

Koraal
Koraal biedt een uniek, integraal aanbod van zorg, onderwijs én arbeid voor mensen met een complexe problematiek, waarbij de ondersteuning van cliënten en leerlingen in elk van hun levensdomeinen (wonen, leren, werken) op elkaar wordt afgestemd. Koraal heeft meer dan 30 locaties welke zijn ingedeeld in zes regio’s in Limburg en Noord-Brabant. Daarnaast heeft Koraal een landelijk werkend Expertise Centrum waarin alle specialistische kennis gebundeld wordt. Koraal biedt aan meer dan 5.000 cliënten per dag ondersteuning en advies. Er zijn meer dan 3.500 medewerkers werkzaam.

 

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Kroonluchter

  Kroonluchter originele kaarsenlamp voor 6 echte kaarsen. Gebruik zeer sfeervol het hele jaar door. Vraagprijs 16 euro Of doe een bod. Zelf afhalen. Lees meer
 • Headline 1

  Damesfiets

  Damesfiets met lage instap - zeer goede staat Lees meer
 • Headline 1

  Airco Fuji

  ECHTE Airco, Fuji. grondmodel met buitenunit. Wegens verbouwing. Incl.gebruiksaanwijzing en afstandsbediening. Zelf monteren. Euro 200,00. Afhalen in Herten. 0475331306 of 06 15191708 Lees meer
 • Headline 1

  Campingbedje

  Topmark campingbed zwart Lees meer
 • Headline 1

  Miele inbouw vaatwasser,afwasmachine,afwasser,keuken

  Inbouw Miele vaatwasser terplekke werkend te zien. Links beneden aan deur druppelvorming maar werkt evengoed naar behoren. inbouw breedte 59,7 cm inbouw diepte ( inclusief deur) 55 cm inbouw hoogte 83 cm ( verstelbaar ) Lees meer

Laatste reacties