Sport

Diesel Westerhoff Visclub Wessem Limburgs kampioen U15.


Diesel Westerhoff Visclub Wessem Limburgs kampioen U15.

Onder tropische weersomstandigheden werd op zaterdag 30 juni de 2e wedstrijd om het LK gevist aan de prachtige vijver in Posterholt.
In de categorie U15 waren nog 3 kanshebbers , waaronder twee leden van Visclub Wessem , namelijk
Jeffrey Valckenborgh en Diesel Westerhoff, die de 1e wedstrijd wist te winnen, en Stefan Gommans van visclub de Forel uit Reuver.
De loting was voor de jeugd van visclub Wessem bepaald niet ongunstig. Een koppositie voor Jeffrey Valckenborgh en een staartpositie voor Diesel Westerhoff.
Van groot belang was het in deze wedstrijd om niet te veel grote vis te verspelen , temeer de vangst bestond uit voornamelijk brasems en een enkele karper. Alle 3 podiumkandidaten wisten door de vele oefensessies hier goed mee om te gaan en konden hun favorietenrol dan ook meer dan waar maken.
Het was Stefan Gommans die met 20.9 kg aan het langste eind trok, gevolgd door Diesel Westerhoff met 15.1 kg op plaats 2 en Jeffrey Valckenborgh met 10.4 kg op plaats 3.
Door dit resultaat is Diesel Westerhoff de nieuwe Limburgs kampioen, en de opvolger van Jeffrey Valckenborgh die zich met plaats 3 tevreden moest stellen. Stefan Gommans eindigde op plaats 2 .
Runner-up Arne Plessers wist zich met 5.5 kg van een 7e plaats in de eerste wedstrijd naar een uitstekende 4e plaats in het eindklassement te vissen.
In de categorie U20 wisten de eerstejaars deelnemers Noud Munnecom en Kristof Plessers resp. een 10e en een 11e plaats te behalen.
Door deze resultaten hebben Diesel Westerhoff, Jeffrey Valckenborgh en Arne Plessers zich geplaatst voor het NK, welke op 8 sept. aan het Beukerskanaal te Steenwijk wordt gehouden.
Op de foto in het midden de trotse winnaar Diesel Westerhoff geflankeerd door Jeffrey Valckenborgh(l) en Stefan Gommans(r)

voor meer info zie onze website wwwvisclubwessem.nl
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties