Sport

Fraaie vangsten bij eerste koningswedstrijd jeugd Visclub Wessem.


Fraaie vangsten bij eerste koningswedstrijd jeugd Visclub Wessem.

Ondanks de voorspelde mogelijke onweersbuien, wisten liefst 14 jeugdige deelnemers vrijdag 8 juni de weg naar de waterkant te vinden, ditmaal locatie haven te Wessem.
Gedurende de wedstrijd waren de omstandigheden ideaal en was het aan de vissers om hun kwaliteiten te tonen.
Om de "nieuwkomers" ( B-groep onder begeleiding van een coach) vooraf wegwijs te maken in de wondere wereld van het vissen hebben ze deelgenomen aan het "vissen voor kids" programma.
Deze theorie- en praktijkles worden door de ervaren "leermeesters" Thei en Harrie Meulen op zeer deskundige wijze gepresenteerd.
Tijdens de wedstrijd bleek dat het ook dit keer weer een nek- aan- nek race zou worden, waar het verschil van een grotere bonusvis (baars of voorn) of het snel onthaken van de grondels de doorslag zou geven.
Uiteindelijk bleek net als vorig jaar Jarno Theunissen de winnaar van deze eerste wedstrijd met een gewicht van 750 gram, op de voet gevolgd door de nieuwkomers Emma Wolff met 720 gram op plaats 2 en Tigo Hernandez met 680 gram op plaats 3.
In de andere vakken wisten de selectievissers (A-groep) regelmatig grote vis te vangen.
Jeffrey Valckenborgh, huidig Limburgs kampioen, wist met 2650 gram de hoogste trede van het podium te beklimmen, mede door het vangen van een brasem.
Kristof Plessers behaalde met 1210 gram een keurige 2e plaats en ook een podiumplek was er weggelegd voor huidig clubkampioen Diesel Westerhoff met 1050 gram.

De maand juni is voor de jeugd een drukke maand. Komende zaterdag 16 juni is er een selectiewedstrijd , locatie Kanaal Wessem-Nederweert ter hoogte van Kelpen.

De volgende koningswedstrijd zal plaatsvinden op 22 juni , locatie haven/koeweide , aanvang 18:00 uur , loten 17:00 uur.

Voor meer info zie onze website wwwvisclubwessem.nl
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Gezocht! Iemand die keukenblad kan zagen

  We zoeken iemand die een L-vormig keukenblad kan zagen zodat het netjes in elkaar past. Wie o wie weet iemand die dit kan? Lees meer
 • Headline 1

  CUP CAKES MAKEN

  cup cake maker, cake tower maker en 3 in 1 cakemaker (donuts, wafels en cakepops). Leuk voor kinderen om zelf te bakken. In goede staat. Tip voor sinterklaas! Lees meer
 • Headline 1

  Renault Twingo bj2002 nw APK

  Te koop goed onderhouden Renault Twingo. 7 jaar bij ons in bezit en rijdt nog steeds heerlijk. BJ 2002 Nieuw apk t/m 09-2019 All weather banden Recent remmen en olie vervangen Distributie riem incl toebehoren vervangen Nieuwe sleutel incl inlezen Radio met USB en cd Carkit Elektrische ramen CV enz enz Auto is natuurlijk gebruikt en hier en daar krasjes maar technisch in orde Twingo gaat weg omdat mijn vader een hoger instap auto nodig heeft Lees meer
 • Headline 1

  Zitverhoger

  2 identieke zitverhogers voor in de auto. Bevestigen met autogordel. Gebruikt maar helemaal gaaf. Prijs is per stuk.Kleur zwart/grijs. Lees meer
 • Headline 1

  Wastafelkastje

  Wastafelkastje, kleur wit, verkeert in nette en goede staat. Deurtjes openen en sluiten goed. Met binnenplank. Lees meer

Laatste reacties