Het kan maar geregeld zijn.

Marc Vossen, voor een passend persoonlijk afscheid.
Afscheid nemen van een dierbare kan maar één keer, daarom moet deze dag perfect geregeld zijn. Wanneer een dierbare overlijdt, overheerst het verdriet. Op dat moment is het belangrijk dat u en uw familie op een integere en verantwoorde manier worden bijgestaan.
Van intiem tot uitbundig
Ieder afscheid is anders. Ingetogen en intiem, soms meer uitbundig. Maar altijd op een waardige en stijlvolle wijze die - als het ware - een voetspoor van de overledene achterlaat.
Marc Vossen uitvaartzorg. Ik sta volledig tot uw dienst: persoonlijk, professioneel, betaalbaar en integer.
Ik luister en neem zorgen uit handen
Het is mijn bedoeling rust te brengen in de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Door goed te luisteren naar uw wensen en aan te voelen welke behoeften u heeft, kan ik veel zorg uit handen nemen. Om de uitvaart een persoonlijke karakter te geven, betrek ik de familie overal bij. Zij kunnen een rol vervullen waar zij dit wensen. Respectvol en persoonlijk afscheid nemen draagt bij aan de verwerking van het verlies.
www.marcvossenuitvaartzorg.nl
06-55166089

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Salontafel

  Is deze mooie salontafel met glazen blad iets voor u. Laat me maar iets weten. Lees meer
 • Headline 1

  Winterbanden

  Te koop 4 winterbanden op aluminium velgen. Maat: 205-50-16, afkomstig van een Renault. 2 banden zijn prima en 2 redelijk. Lees meer
 • Headline 1

  Samsung tv

  Samsung tv HD ready aangeboden model ps-42c91h. Valt steeds vaker spontaan uit Lees meer
 • Headline 1

  zorgzame thuishulp gezocht

  Ik ben op zoek naar een verpleegkundige/VIG'er/verzorgende. Deze hulp zoek ik voor een familielid. Het gaat om ochtendzorg bij voorkeur starten tussen 8.00-8.30u. verzorging, ontbijt, andere kleine klusjes. Het zorgadres is in het centrum van Roermond, dus als je in de buurt woont en met de fiets kan komen is dat het gemakkelijkst. Hopelijk krijg ik een berichtje van je, zodat we aan de slag kunnen! Lees meer
 • Headline 1

  Jeu de boul ballen Obut Diam73 gew 710

  Jeu de boul ballen Obut Diam 73 Gew 710 een keer mee gebould. Lees meer

Laatste reacties